top of page

Sol, vit-D og blomster

Sommeren er her endelig - for en deilig tid!

 

Alt er så saftig og grønt og vi håper jo på like herlig varme som i fjor!

Norge er på sitt vakreste med alt som slår ut i full blomst.

datert: Juni-19

 
SOL – vår aller viktigste medspiller

 

                                             

           Sol ute, sol inne sol i hjertet sol i sinnet.

Se hvor den skinner!

 

Visste du at folk som sliter med lavt stoffskifte ofte kan trappe ned på dosen med stoffskiftemedisin om sommeren? Vi blir varmet opp av solen 😊

 

Solen har mange helsebringende effekter og vi kjenner alle til vitamin D. Sjekk nivået ditt, det bør ligge over 100! På en solrik dag kan kroppen lage opptil 10.000 IE gjennom huden. MEN går du rett i dusjen etterpå skyller du bort det nydannete D-vitaminkomplekset. Samtidig vet vi at solfaktor i kremer hemmer vit-D dannelse så vårt råd her: la huden få sol minst en halv time hver dag og så dekk deg til med tynne klær. Bruk solfaktor når du må. Det viktigste her er langsom opptrapping for ikke å bli brent. Og så tror vi på «alt med måte»😊

 

Solen gir oss også infrarøde stråler (IR) – det gir oss en mindre sur kropp, derfor blir mange smertefrie i varmere land, ikke fordi de har høyere temperatur men fordi de er mer ute i solen! De infrarøde strålene gjør også sitt til at fruktene – som får henge på trærne -  blir søte og saftige.

noter.png
Ville vekster og «ugress» - hva kan vi få ut av det?

 

Sommeren i Norge er også tiden for å sanke, høste inn og spise alt som finnes der ute og som er stappfullt av næringsstoffer. Særlig de viktige mineraler som mange nordmenn har for lite av: magnesium, silisium og jod for å nevne noen. Visste du at du kan spise hele rosen?

forside Around hte world in 80 plants.jp

Dette er bilde av forsiden til boken Stephen Barstow som bor i Trondheim, han dyrker ugress i hagen og forstår ikke hvorfor vi sprøyter gift på det som kan være mat for alle.

 

Han er leder av KVANN: «Kunnskap og Vern av Nytteplanter i Norge». kvann.no

Salaten han har komponert her inneholder 537 ulike slag😊 brennesle og løvetann er kjent, men visste du at fioler og roser er spiselige? – og smaker godt? – og gir deg næring?

JUBILEUM – hCG metoden 10 år i Norge!

 

I juli 2009 dro dr. Siri Aabel til Argentina, Buenos Aires for første gang og møtte dr. Belluscio. Her fikk hun lære om oral-hCG-metoden og hvor unik og viktig denne metoden er for å hjelpe mennesker med fedmeproblemer og stoffskifteproblematikk.

 

Dette resulterte i boken hennes: ”Det er ikke din skyld at du er tjukk” som kom ut i 2015

Green Doctors og dr. Belluscio har nå inngått en avtale som samarbeidspartnere. Se nettsiden til dr.Belluscio: oralhcg.com

 

 

 

 

 

 

 

Den 5. internasjonale fedme konferanse går av stabelen i Buenos Aires 17.-19. november 2019 og både dr. Siri og dr. Erlend skal delta.

 

I løpet av høsten vil Siri også lansere boken sin i en fornyet utgave. Den kommer også i E-bok både på norsk og engelsk.

 

Vi ønsker å holde deg oppdatert på nyheter om oral-hCG-metoden, forskning, pasienthistorier samt hva som skjer i Norge.

Vi utvikler derfor en egen nettside hvor du kan få mer informasjon om metoden. Kanskje er dette løsningen for DEG? Ta gjerne en titt på slankmedhcg.no.

logo belluscio.png
Det_er_ikke_din_skyld_at_du_er_tjukk_Sir
Vi ønsker alle en deilig og god sommer!
bottom of page