top of page

Hvor sitter du fast? Hva vil du si er den største belastningen du har opplevd i livet ditt? Kanskje var du så liten at du ikke husker hendelsen? Men kroppen husker!

Helt tilbake i 1994 skrev journalist Solveig Bøhle en bok om nettopp det: «Kroppen husker det du vil glemme». Hun intervjuet personer som hadde fått opp hendelser og minner gjennom Rosen-metoden – også kalt «massasje for sjelen».

Hva om det fantes en enda enklere måte å komme frem til slike blokkeringer? – og som samtidig kunne gå inn å løse dem opp en gang for alle? 

Skrevet av Siri Aabel MD sept-20

Hvordan finne pasientens blokkeringer?

På den andre siden av jordkloden - i Australia bor Sue Young, hun skriver om de gamle medisinske mesterne: leger som også lærte seg homeopati. Hun har skrevet over 2000 biografier (sueyounghistories.com) og en av dem handler om Guy Beckley Stearns 1870 -1947.

Pulsen gir deg svar...

Stearns var utdannet lege og spesialiserte seg innen homeopati. Han var en pioner innen forskning. Han fant ut at kroppen ga tydelig svar via det autonome nervesystem og det var enkelt å måle gjennom å sjekke pulsen på håndleddet, men også pupillenes størrelse og respirasjonsfrekvens. Han sjekket tusenvis av pasienter og kom frem til resultater som kunne etterprøves og bekreftes av andre leger og forskere på den tiden. Stearns var også grunnlegger av the Foundation for Homeopathic Research, et fond som støttet forskning, bla. doble blindtester. Du kan lese mer om Stearns og forskningen hans i denne artikkelen her.

Kroppen er avspeilet i øret.

Den franske nevrologen Paul Nogier 1908 – 1996 satte øreakupunktur i system, - han brukte den samme metoden som Stearns, nemlig pulsen på håndleddet. Det var han som innførte navnet Vascular Autonom Signal - VAS.

Måten å finne blokkeringer på heter altså VAS – Vascular Autonom Signal – det er kroppens fysiologiske respons på ulike typer «informasjon» som føres inn mot kroppens energifelt. 

øre.jpg

Jeg lærte øreakupunktur på åtti-tallet av den fremragende norske legen dr. Wilhelm Schelderup 1931 – 2017. Wilhelm forklarte oss om VAS og deretter startet jeg å lære mine pasienter hvordan de kunne finne ut mer om matallergier. Sjekk pulsen før, 5 min etter og så 20 min etter du har spist en matvare du mistenker. Fikk du en raskere puls etter 5 eller 20 minutter sa kroppen ifra. Enkelt ikke sant?

Dette må ikke forveksles med «pulsdiagnostikk» som gjøres av trenede akupunktører. Da er fokuseres det på pulsens kvalitet og også lokalisasjon på håndleddet.

Diagnostikk av blokkeringer ved hjelp av VAS, men hva med behandling?

Opp gjennom årene har jeg blitt presentert for ulike medisinske apparater som sies å kunne lese energier i kroppen og behandle såkalte blokkeringer med motsvarende energi. Prinsippet kalles bioresonans og oppfinneren heter Franz Morell. I Norge finnes mange ulike varianter av såkalt bioresonansbehandling. Alle går inn under paraplyen «Energy Medicine».

ONDAMED – the system based on Truth, Belief and Freedom

Rolf Binder f. 1957 – født og oppvokst i Tyskland utdannet seg innen moderne elektronikk. Han jobbet sammen med svigersønnen til dr. Franz Morell. Han fikk dermed innblikk i Bioresonans og var med å utvikle de første apparatene. På den tiden (70-tallet) var paradigmeskiftet for lengst i gang. Mindre medikamenter og mer energibehandling til pasienter.

Lang historie kort – Rolf Binder konstruerte etterhvert sitt eget apparat og kalte det ONDAMED som betyr bølgemedisin! Du kan lese historien om Rolf Binder her.

I 1994 ble Ondamed presentert på Medisinsk Uke i Baden-Baden. Et apparat som både kunne finne blokkeringer og deretter behandle dem. Kombinasjon av VAS og en detector (skanner) gir eksakt resultat og finner frem til «der du sitter fast». Genialt spør du meg😊

Ondamed%2BEdmonton_edited.png

Månedens bok

Ondamed - A story of love, healing & medical revolution

av Silvia Binder

a story of love.jpg

Silvia Binders bok om Ondamed er en kjærlighetshistorie - hun har en dr.grad i energimedisin og elsker jobben sin. Hun driver Binder Institute sammen med sin mann, Rolf. Han er hjernen bak Ondamed.

En biografi om Ondamed og dens effekt på millioner av mennesker verden over.

Månedens oppskrift

"Amerikanske" pannekaker

3 dl havremelk

1 dl vann

1 ss maizena

2 ts bakepulver

1 ts himalya salt

2 ss honning/lønnesirup

3 dl helios lys bakemiks

1 ts kanel

10 pannekaker.JPG

Bland alt sammen i en bolle. Røren kan gjerne være tykk, men ønsker du en tynnere røre, hell i mer melk. Stek i en oppvarmet panne, hvor pannekakene ikke skal være større enn en frokosttallerken. Når det begynner å boble på toppen og størkne i kantene kan du snu pannekaken.

Du kan også ekspriminetere ved å tilsette moste (modne) bananer, revet gulrot eller epler i røren. Da kan det være lurt å bruke litt mindre mel, eller litt mer væske. Da tilfører du pannekakene ekstra næring, sødme og saftighet!

Server gjerne med blåbær, en marmelade eller lønnesirup.

Vi ønsker deg en magisk tid denne høsten

bottom of page