top of page

Energi, Bemer

I dette nyhetsbrevet handler det om ENERGI - alle vil ha mer av det. Hvordan kan vi få bedre balanse i energibudsjettet vårt? Kan man få fart i stoffskifte med energimedisin? JA!

Hva er egentlig bølgelengder, frekevenser og negiative ioner?

Jordkloden er en stor magnet og vi trenger infrarød energi for å trives. Har du hørt om mikrobølger? Skitten strøm? Eller EMF - Elektromagnetiske felt? 4G og 5G?

Alt dette handler om DIN helse. På Green Doctors har vi spørreskjemaer og undersøkelser som kan bidra til å finne ut av forstyrrelser i DITT energikretsløp.

Som vanlig ønsker vi å presentere en av våre samarbeidspartnere, en pasienthistorie og vi vil gi deg månedens bok, produkt og oppskrift.

ENERGI 

strøm - frekvenser - magnetfelt

Energimedisin

Dette begrepet rommer alle de terapiformer som gjør noe med kroppens energiomsetning – det være seg økt omsetning av energi inni cellene, bedre kommunikasjon mellom cellene, økt blodsirkulasjon, bedre sirkulasjon i meridiansystemet, oppheving av fysiske og psykiske blokkeringer UTEN Å BRUKE KJEMISKE MEDISINER eller KIRURGI.

Eksempler på slike terapiformer er

 • BEMER fysikalsk terapi,

 • redox-signalmolekyler ASEA,

 • homeopati,

 • akupunktur,

 • reflexologi = soneterapi,

 • lysterapi,

 • kinesiologi,

 • healing,

 • psykologi,

 • tankefeltterapi,

 • relasjonsterapi,

 • gestaltterapi,

 • osteopati,

 • rosenterapi,

 • massasje,

 • yoga,

 • chi-gong,

 • kvantemedisin,

 • laser,

 • biofotonterapi og mange fler.

James Oscman PhD – «energimedisinens far» - fysiker og biolog begynte å interessere seg for «alternative metoder» for mer enn 40 år siden. Han har reist verden rundt og intervjuet alle typer utøvere av komplimentære behandlingsmetoder samtidig som han har gått grundig innover i sitt eget fagfelt fysikk og biologi. På en enkel og levende måte forklarer han oss hvordan lys, lyd, bølgelengder, frekvenser, strøm, vann, kvanter og energi omsettes i kroppen via det han kaller «the matrix». Om du ønsker å få en kortfattet oppsummering av energimedisinens historie med bla. Oscmans arbeider kan du lese en glitrende god artikkel skrevet av ingeniør Lars Ranes:

Vår elektromagnetiske kropp

Helse er ikke bare fravær av sykdom, sier Verdens Helseorganisasjon. Det er en tilstand av fullstendig fysisk og psykisk velvære. Spørsmålet er hvilken medisinsk modell som oppfyller denne visjonære definisjonen av helse best: energimedisinen eller kjemisk medisin. Det burde være gode forutsetninger for å forene begge. Les hele artikkelen her

Månedens bok:
James Oschman:
Energy Medicine in Therapeutics and Human 

J.O. Energy medicine.jpg

Dårlig cellehelse

Visste du at nesten alle kroniske sykdommer i den vestlige verden skyldes FOR DÅRLIG SIRKULASJON? Det være seg i blodårer, lymfeårer eller meridiansystemet – også kalt energikretsløpet. DET GIR DÅRLIG CELLEHELSE fordi cellen ikke får nok strøm, næring og oksygen. Og enda verre: cellen klarer ikke kvitte seg med avfallstoffer og CO2 - det vi kaller syre, den skal vi puste ut, mens planter puster den inn!

Vi skiller blodomløpet inn i flere kategorier etter størrelse på blodårene: de aller minste KAPILLÆRENE leverer oksygen og næring til vevet rundt i kroppen.

Lenge har man visst at magneter påvirker blodsirkulasjonen og jordkloden er jo en stor magnet. Derfor sover vi bedre ute, og føler oss opplagt etter en tur i skogen eller barbent på stranden.

Det finnes mange ulike apparater innen såkalt frekvensterapi: lys, lyd og pulserende magnetfelt sendes inn i kroppen via elektroder, matter, belter, IR-badstu eller håndholdte staver osv. Det styres fra en PC eller en styringsboks som har ulike programmer.

Månedens produkt

Bemer fysikalsk terapi

«Bemer fysikalsk terapi» – en medisinsk metode som påvirker sirkulasjonen på kapillærnivå. Vi kaller det microsirkulasjon. Oksygenopptaket øker med 30%! På Green Doctors har vi testet denne teknologien. 

Det dreier seg om et lavfrekvent pulserende magnetfelt. Bemer har vært på markedet siden 1998 – tilgjengelig i over 40 land, brukes på samtlige sykehus i Ungarn og på over 4500 sykehus og legekontor i EU.  Dokumentasjon finner du på Pubmed, og vi legger ved en artikkel «Medical Cases» skrevet av leger og professorer på ulike sykehusavdelinger i Ungarn. Se artikkelen her.

En kort video på 38 min viser hvordan sirkulasjonen øker etter bare 90 sekunder på BEMER underlaget. Dette er skikkelig WOW! Se den her.

Om du ønsker mer informasjon eller prøve matten kan du kontakte Siri Aabel tlf: 92829060 eller Inger Berglund tlf: 98613910.

Bemer matte.jpg

Månedens pasient historie

Ella 52år kom til Green Doctors for ca 1 år siden: "Etter mange år med lite eller ingen energi, --- som om du hadde mistet alle Duracell batteriene i kroppen - gikk jeg ned i stillingsprosent fordi jeg rett og slett ikke orket mer. Til og med det å vaske håret ble et ork og jeg måtte ligge å hvile de dagene jeg hadde fri for å hente meg igjen. Jeg ble i dager liggende med sterk hodepine og oppkast. Blodprøvene som ble tatt hos fastlegen viste at jeg var helt frisk! Det var vanskelig å forstå! Jeg var relativt nøye med kosten. Jeg bestilte derfor time hos Green Doctors og fikk påvist lavt stoffskifte. Dr. Siri anbefalte meg å prøve såkalt naturlig stoffskiftemedisin. Jeg begynte på Armour Thyroid 15mg og trappet gradvis opp. Jeg merket ingen effekt, men fikk hjertebank.

Etter råd fra Dr. Siri trappet jeg ned igjen og fortsatte på en lav dose Armour. Fortsatt ingen merkbar effekt på energinivå. Jeg prøvde også alt av behandling: Akupunktur, Reflexolog, fotsoneterapi.

Ble så introdusert for Bemer fysikalsk terapi av min fysioterapeut. Etter bare en ukes tid merket jeg forskjell ! - som om jeg fikk tilbake et par av Duracell batteriene :)
Hadde time hos Green Doctors igjen i mai 2019 for å sjekke status, blodprøvene viste da at jeg hadde normale verdier på stoffskifte og jeg kunne da trappe videre ned på Armour medisiner og etterhvert slutte helt. Jeg har også blitt varmere i kroppen og temperaturen min har steget. Jeg fryser mindre og har energi til å jobbe litt igjen. Jeg føler at helsen min er i ferd med å komme tilbake til meg. Det er en fantastisk følelse og nå har jeg troen på at jeg skal bli helt frisk igjen."

Oppskrift på noe godt:​

En ny vri på fredagstaco'n!

Les hele oppskriften fra Marlene her:

"En deilig variant uten melk og gluten, men allikevel med smelta ost i tortilla lefsa."

IMG_4895.JPG

Takk for at du følger og leser vårt nyhetsbrev!
Vi ønsker deg en fin og fargerik høst.

bottom of page